В Сглобката да се разберат кого да пратят на балотажа, защото ние

...
В Сглобката да се разберат кого да пратят на балотажа, защото ние
Коментари Харесай

Ваня Григорова: В Сглобката да се разберат кого да пратят на балотажа, ние сме там и ги чакаме

 izbori_2023_v1_012

В Сглобката да се схванат кого да пратят на балотажа, тъй като ние сме там и ги чакаме. Това съобщи претендентът за кмет на София от Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова пред жители в Северния парк.

 

Точно по средата на акцията за локалните избори на 29-ти октомври се организира огромната среща на регионите от 25-ти МИР с претендентите за кметове - на София Ваня Григорова, на " Връбница " Венера Калева, на " Надежда " Стоян Цветков, на " Люлин " Тони Попов, на " Нови Искър " Милко Панов и на " Красна поляна " Георги Миланов, издигнати от Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България ".

 

На събитието участваха ръководителят на Българска социалистическа партия – София и претендент за общински съветник Иван Таков, както и всички останали претенденти за общински съветници и кметове на кметства, издигнати от районните организации от 25-ти МИР.

 

" Вярвам, че след две седмици ръководството в нашия град ще се промени. Ще се промени към по-добро, съобщи Иван Таков пред жителите. - Нашата борба е против 30-годишното дясно ръководство в София. Ще спечелим тази борба! Десницата трансформира общината в амбулантен търговец, който продава земята, водата, здравето ни... На всичко това през днешния ден ние споделяме: Стига! И предлагаме опция на досегашното дясно ръководство. Но единствено дружно можем да спечелим битката и да върнем града в ръцете на хората ".

 

Иван Таков благодари персонално на всеки един от претендентите за кметове и общински съветници за смелостта да влезе в тази борба. " Зная, че не е елементарно. Срещу нас е хвърлен мощен запас, само че нито един от нашите претенденти не се огъна, сподели ръководителят на Българска социалистическа партия - София. - Благодаря и на Ваня Григорова, че влезе в тази борба с високо вдигната глава. Вярвам, че ще спечелим! ".

 

Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова прикани жителите да не се поддават на апатията и да гласоподават на 29-ти октомври. Тя напомни маршрута на рейс №86, който потегля от " Малашевци ", минава през " Надежда " и стига до " Свобода ".

 

" Този път ще го извървим дружно и ще победим, съобщи тя. - Ние всички сме един тим, по тази причина гласувайки, за който пожелаете от листата, подкрепяте целия тим ".

 

Ваня Григорова призна, че акцията е уморителна, само че диалозите с хората лице в лице я зареждат с сила. " Тази сила се усилва с всеки ден. Увеличава се вярата и вярата в нашата победа, заяви тя. - Нашата мощ в акцията е в срещите с хората, не в парите. Финансовите средства ги оставяме на другите, на Сглобката. Нека те да продължат да се договарят и да координират по кое време да отидат на спор и по кое време да избягат от него. Препоръчвам им обаче да изберат кой от тях да дойде на балотажа. Защото ние сме там и ги чакаме ".

 

Ваня Григорова предизвести, че смяната е развой и няма да се случи незабавно. " Тя стартира от новата ни визия за София. Представата за това, че София може да се грижи за елементарния работещ човек, сподели тя. - София може да не бъде разпродавана, да не е пазар, а да е роден град. Такъв, какъвто е за нас. Този град ще стане град на елементарния човек, а не на принцовете по рождение. Защото ние не живеем в монархия, а в народна власт. И е извънредно време да осъществим думата " народна власт " със смисъл. Защото " народна власт " значи ръководство от народа за народа ".

 

Кандидатът за общински консултант Станислав Младенов показа останалите претенденти от 25-ти МИР в листата на МК " Българска социалистическа партия за България ". А претендентите за кметове на региони приканиха жителите за интензивност на 29-ти октомври. " Не бъдете апатични, излезте и гласувайте на локалните избори, с цел да създадем нашите региони по-добро място за живеене. На 29-ти октомври бъдещето е в нашите ръце ", единодушни бяха те.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР